reklam
reklam
DOLAR34,2906% 0.16
EURO37,0922% -0.36
STERLIN44,6008% -0.04
FRANG39,5736% 0.02
ALTIN3.029,35% 0,58
BITCOIN67.794,001.4
reklam
Muzaffer TAŞTÜM YAZILARI

“Pozantı’yı Kara Teslim Etmiyoruz” Diyen Başkan Çay’ın Kararlı Mesaisi

Yayınlanma Tarihi : Google News
“Pozantı’yı Kara Teslim Etmiyoruz” Diyen Başkan Çay’ın Kararlı Mesaisi
reklam

İlçenin yüksek kesimlerinde yağan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, Pozantı Belediyesi ekipleri de yoğun mesai harcayarak kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Pozantı ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı, yüksek kesimlerde yolların kapanma riskini artırdı. Pozantı Belediyesi ekipleri, kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürerek vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çaba harcıyor.

Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, gece karanlığında etkisini artırarak, ilçenin yüksek kesimlerini beyaza bürüdü. İlçe merkezine düşmeyen kar, yüksek kesimlerdeki mahallelerin yollarını kapattı.

Pozantı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Mustafa Çay’ın talimatıyla hemen harekete geçti. Dağdibi, Akçatekir Mahallesi ile Bürücek ve Armutoluğu yaylasında greyder ve kepçelerle kar küreme çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, vatandaşların rahat etmesi için gece boyunca çalıştı.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, meteoroloji verilerini sürekli takip ettiklerini belirterek, soğuk hava dalgasının bölgeyi etkisi altına aldığını ifade etti. Başkan Çay, belediyenin iş makinelerini 7/24 hazır halde tuttuklarını ve ekiplerin bölgeye yönlendirilerek yol açma çalışmalarına başladıklarını bildirdi. Çay, “Vatandaşlarımız müsterih olsunlar” diyerek ekiplerin her an hazır beklediğini vurguladı.

reklam