reklam
reklam
DOLAR34,2906% 0.16
EURO37,0922% -0.36
STERLIN44,6008% -0.04
FRANG39,5736% 0.02
ALTIN3.029,35% 0,58
BITCOIN67.794,001.4
reklam
Funda KılıçkayaTÜM YAZILARI

Esnaf Ziyaretinde Başkan Uludağ: ‘Rekor Oyla Kazanmaya Hazırız’

Yayınlanma Tarihi : Google News
Esnaf Ziyaretinde Başkan Uludağ: ‘Rekor Oyla Kazanmaya Hazırız’
reklam

Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Remzi Oğuz Arık Mahallesi Kozan Yolu üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı-Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) adayı Bilal Uludağ, Mehmet Akif Ersoy ve Remzi Oğuz Arık mahallelerindeki Kozan Yolu boyunca esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretler sırasında esnafların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Uludağ, 31 Mart’taki yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın Sarıçam’da rekor bir oy ile tekrar zafer kazanma hedefini dile getirdi.

Ziyaretlerine Mehmet Akif Ersoy ve Remzi Oğuz Arık mahallelerinden başlayan ve esnaflarla yoğun bir ilgi altında buluşan Başkan Uludağ, yanında Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam İlçe Başkanı Eyüp Akbulut, MHP’nin Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları Başkanı Nazmiye Dede, MHP Sarıçam Belediye Meclis Üyeleri ve aday adayları da vardı.

Başkan Uludağ, esnaflarla gerçekleştirdiği sohbetlerde onların sorunlarını ve önerilerini dinledi. 31 Mart yerel seçimlerine yönelik inancını vurgulayarak, Sarıçam’da Cumhur İttifakı olarak rekor bir oy ile yeniden zafer elde etmeyi amaçladıklarını ifade etti. İki dönemdir bu görevi sürdüren ve her zaman esnaflarla yakın ilişkiler içinde olduğunu belirten Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı-Milliyetçi Hareket Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, 31 Mart yerel seçimlerinde Sarıçam’da elde edecekleri rekor oy ile başarılarını taçlandırmak istediklerini söyledi.

reklam