reklam
reklam
DOLAR34,2906% 0.16
EURO37,0922% -0.36
STERLIN44,6008% -0.04
FRANG39,5736% 0.02
ALTIN3.029,35% 0,58
BITCOIN67.140,000.053
reklam

Anma Yürüyüşüyle İskenderun’da Hayatını Kaybedenler Unutulmadı

Yayınlanma Tarihi : Google News

Hatay’ın İskenderun ilçesinde depremde yaşamını yitiren vatandaşlar, 04.17’de düzenlenen anma programıyla onurlandırıldı.

Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi, tam bir yıl önce meydana geldi. Hatay’da büyük yıkıma neden olan felaket, yaklaşık 25 bin insanın hayatını kaybetmesine ve binlerce konutun zarar görmesine sebep oldu. Depremin yıl dönümünde İskenderun ilçesinde binlerce vatandaşın katılımıyla düzenlenen anma programı, Kaymakamlık tarafından organize edildi. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar, kaymakamlık önünde bir araya geldi. Meşalelerle donatılmış bir şekilde Şehit Pamir Caddesi’nden sessizce yürüyen katılımcılar, saat 04.17’de Pac Meydanı’na ulaştı. Meydanda, depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından, Kur’an-ı Kerim tilaveti eşliğinde dua edildi. İskenderun İlçe Müftüsü Ramazan Avcı, Hatay Ermeni Kiliseleri Ruhani Reisi Peder Avedis Tabaşyan ve İskenderun Rum Ortodoks Kilisesi Ruhanisi Peder Nikola Yusuf Papazoğlu’nun dualarıyla program sona erdi.

Hatay’ın İskenderun ilçesinde depremde yaşamını yitiren vatandaşlar, 04.17’de düzenlenen anma programıyla onurlandırıldı. Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi, tam bir yıl önce meydana geldi. Hatay’da büyük yıkıma neden olan felaket, yaklaşık 25 bin insanın hayatını kaybetmesine ve binlerce konutun zarar görmesine sebep oldu. Depremin yıl dönümünde İskenderun ilçesinde binlerce vatandaşın katılımıyla düzenlenen anma programı, Kaymakamlık tarafından organize […]

DEVAMINI OKU
reklam