reklam
reklam
DOLAR34,2906% 0.16
EURO37,0922% -0.36
STERLIN44,6008% -0.04
FRANG39,5736% 0.02
ALTIN3.029,35% 0,58
BITCOIN67.140,000.053
reklam
Funda KılıçkayaTÜM YAZILARI

Başkan Kocaispir’den Adana İçin Cesur Sözler: ‘Artık Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Başkan Kocaispir’den Adana İçin Cesur Sözler: ‘Artık Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak!
reklam

Cumhur İttifakı ve AK Parti’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adayı olan Fatih Mehmet Kocaispir, “Adana için yazılan kader bu olamaz, Adana’da artık her şey değişecek” ifadelerini kullandı.

Memur-Sen Adana Genişletilmiş Divan Toplantısı’nda bir konuşma yapan Cumhur İttifakı ve AK Parti’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, “Başarının yarısı inanmakla başlar ve biz bu yolda tam bir inançla ilerliyoruz. Amacımız saf, yolumuz mübarek. Allah’ın lütfu ile 1 Nisan sabahı itibarıyla Adana’ya hizmet etme amacıyla yola çıktık. İnşallah, hem Adana Büyükşehir’de hem de 15 ilçemizde Cumhur İttifakı’nın, sevginin, barışın ve hizmetin bayrağını zirveye taşıyacağız. Ve inşallah Adana’da artık eski düzen son bulacak.” şeklinde ifadeler kullandı.

BU MUHTEŞEM ŞEHRE KULLUK RUHU İLE HİZMET EDECEĞİZ

Adana’nın komşu şehirler tarafından örnek alınması gerektiğini ve Adanalıların kaderinin bu olmadığını vurgulayan Kocaispir, “Hepimiz çeşitli şehirleri ziyaret ettik. Kendimize dürüstçe soralım. Konya’yı, Kayseri’yi, Gaziantep’i bize sürekli örnek olarak gösteriyorlar. Oraları ziyaret ettiğimizde içimiz burkuluyor, üzülüyoruz. ‘Neden bu olanaklar, bu güzellikler bizde yok’ diye düşünüyoruz. ‘Bu mu kaderimiz?’ diye soruyoruz. Bir zamanlar Kayserili, Konyalı, Gaziantepli ailelerin çocuklarını gezdirmek, alışveriş yapmak, sanayi faaliyetlerini izlemek için tercih ettiği Adana, bugün maalesef, üzülerek belirtmeliyim ki, bu şehirlere özenir hale geldi. Bu bizim kaderimiz olamaz. Allah izin verirse, önümüzdeki beş yıl içinde Büyükşehir ve 15 ilçemizle birlikte, el ele, kader birliği yaparak, sevgi ve kardeşliği artırarak, nefsimize hakim olarak, Allah’ın rızasını kazanmak amacıyla bu güzel şehre kulluk ruhu ile hizmet edeceğiz.” diye belirtti.

ADANA İÇİN HİZMET SEFERBERLİĞİ BAŞLAMALI

Yakın zamanda Adana için projelerini geniş çaplı bir basın toplantısı ile duyuracağını belirten Kocaispir; “Politik görüşü ne olursa olsun, artık hepimiz siyasi görüşlerimizi, ideolojilerimizi, önyargılarımızı ve ön kabullerimizi Adana için bir kenara koymalıyız. Devletin, hükümetin, kurumların ve Adana Büyükşehir ile ilçe belediyelerinin imkanları birleşmeli, Adana’da bir hizmet seferberliği başlamalı. Tüm Adanalılar için umut veren, parlak bir gelecek başlamalı.” dedi.

MAĞDURLARIN YANINDAYIZ

Mevcut Adana Büyükşehir Belediye Başkanı’nın işe başladığında, farklı dünya görüşünden dolayı birçok kişiyi işten çıkardığını hatırlatan Kocaispir, “Binlerce kardeşimiz işlerini kaybetti, birçoğu zor durumda kaldı, aileler dağıldı, hastalıklar ve ev yıkımları yaşandı. Bunların hepsinin farkındayız. Endişelenmeyin. Allah’ın izniyle 1 Nisan sabahı biz geliyoruz. Mağdur olan tüm kardeşlerimizin durumlarını ele alacağız ve mağduriyetlerini gidereceğiz.” şeklinde konuştu.

İŞİNİ DOĞRU YAPAN ENDİŞE ETMESİN

Negatif siyasete değer vermeyen ve sevgi dilini öne süren Kocaispir, ancak iftira atıldığında bu iftiralara cevap vermenin bir zorunluluk olduğunu belirtti. “Büyükşehir Belediyesinde çalışan kardeşlerimize yönelik ‘Fatih Kocaispir göreve geldiğinde sizi işten çıkaracak’ şeklinde bir propaganda yapılıyor. Ben ise diyorum ki, bir insanın asıl yüzü işlerindedir, sözlerinde değil. Biz 5 yıl boyunca belediye başkanlığı yaptık. Biz buraya uzaydan gelmedik. Herkes bizim ne yaptığımızı biliyor. Bizim hikayemiz açık ve net. Göreve geldiğimizden beri kimseyi işten çıkardık mı? Biz insanız, Allah’tan korkar, insandan utanırız. Büyükşehir Belediyesinde çalışan değerli kardeşlerime açıkça söylüyorum: İşini dürüstçe ve hakkıyla yapan kimsenin endişelenmesine gerek yok. Hep birlikte çalışacağız ve birlikte Adana’mıza hizmet edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

reklam