reklam
reklam
DOLAR34,2906% 0.16
EURO37,0922% -0.36
STERLIN44,6008% -0.04
FRANG39,5736% 0.02
ALTIN3.029,35% 0,58
BITCOIN67.066,000.138
reklam
Funda KılıçkayaTÜM YAZILARI

Bir Anneyin Yürek Yakan Feryadı: Katledilen Kızına Son Hediye Oyuncak Ayı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Bir Anneyin Yürek Yakan Feryadı: Katledilen Kızına Son Hediye Oyuncak Ayı
reklam

Adana’da erkek arkadaşı eliyle öldürülen 18 yaşındaki genç kızın annesi, Adli Tıp Kurumu önünde oyuncak ayı taşıyarak gözyaşlarına boğuldu. Genç kızın annesi, “Kızımın bir sevgilisi olmadığını düşünüyordum, meğerse 4-5 gündür onu kaybetmişiz” ifadelerini kullandı.

14 Şubat akşamı, Yumurtalık ilçesine bağlı Asmalı Mahallesi’nde korkunç bir olay yaşandı. Emrah ve Sihan Akgün çiftinin üç çocuğunun en küçüğü olan 18 yaşındaki İpek Akgün, bir portakal bahçesinde yaşanan tartışma sırasında Yaşar B. tarafından başına ateş edilerek öldürüldü. Katil zanlısı daha sonra genç kızın bedenini yakındaki bir tarlanın su kuyusuna atarak gizledi.

Yaşar B., işlediği cinayetin ardından jandarmayı arayıp suçunu itiraf etti. Olay yerine ulaşan jandarma ekipleri, zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı ve zanlının gösterdiği yerde genç kızın cesedini kuyudan çıkardı. İpek Akgün’ün cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna taşındı.

“ANNELİK ACISI”

Adli Tıp Kurumu’nda kızının bedenini teslim almaya gelen yıkılmış anne Sihan Akgün, “Kızımın bir erkek arkadaşı olduğunu sanmıyordum. Görünüşe göre, kızımı zaten 4-5 gün önce kaybetmişiz. Sevgililer Günü diye bir şey yok. Bu, kızıma aldığım ayıcıktı, onun için getirdim,” diyerek gözyaşları içinde isyan etti.

İpek Akgün’ün cenazesinin ertesi gün Küçükoba Mezarlığı’nda toprağa verileceği bilgisi paylaşıldı.

reklam