reklam
reklam
DOLAR34,2906% 0.16
EURO37,0922% -0.36
STERLIN44,6008% -0.04
FRANG39,5736% 0.02
ALTIN3.029,35% 0,58
BITCOIN67.140,000.053
reklam
Funda KılıçkayaTÜM YAZILARI

Feke’de Coşkuyla Karşılanan Açılış: Cumhur İttifakı’ndan Önemli Adım

Yayınlanma Tarihi : Google News
Feke’de Coşkuyla Karşılanan Açılış: Cumhur İttifakı’ndan Önemli Adım
reklam

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında, Corendon Alanyaspor ile Adana Demirspor arasında gerçekleşecek olan maçın deplasman biletleri artık satışta.

Vatandaşlar, Cumhur İttifakı’nın Feke Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış törenine büyük ilgi gösterdi. İlçenin küçük olmasına rağmen beklenmedik şekilde yüksek olan katılım, töreni miting atmosferine dönüştürdü.

MHP ve AK Parti’nin Cumhur İttifakı adayları, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ve Feke Belediye Başkan Adayı Ahmet Şener’in Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN FEKE’DEKİ BAŞARISI…

Feke ilçe merkezinde bulunan İslam Mahallesi’nde düzenlenen açılışa, MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın temsiliyetinde İl Başkan Yardımcıları Fatih Kürşat Mert ve İlhan Pehlivan, Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ile birlikte AK Parti MYK Üyesi Şükrü Erdinç, eski AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, ve Ak Parti Feke İlçe Başkanı Mehmet Ali Sarıoğlan da katıldılar.

FATİH KÜRŞAT MERT: “TÜM ADAYLARIMIZIN ARKASINDAYIZ!” Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ve ekibi, Feke’ye girişlerinde meşalelerle, çiçeklerle ve adaklarla karşılandı. Açılışta konuşan MHP İl Başkan Yardımcısı Fatih Kürşat Mert, “Cumhur İttifakı, milli bir birlikteliktir ve tüm adaylarımızın arkasındayız” ifadelerini kullandı.

FATİH MEHMET KOCAİSPİR: “RABBİM BU BİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN!”

Feke’deki coşkulu açılışa katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, “Bu birlik ve beraberliğimizi Allah daim kılsın” dileğinde bulundu ve “Allah nasip ederse seçildiğimde Adana’mızda hizmet seferberliği başlatacağız” dedi.

TEŞKİLAT VE ESNAF ZİYARETİ…

Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezi dualar eşliğinde açıldı. Protokol üyeleri daha sonra MHP ve AK Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret etti, çarşı pazarda esnafı da ziyaret ederek destek istediler.

reklam