reklam
reklam
DOLAR34,2936% 0.01
EURO37,0379% 0.02
STERLIN44,4713% -0.1
FRANG39,5239% -0.12
ALTIN3.017,48% -0,39
BITCOIN68.289,991.768
reklam

Hamaney’den İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına dair açıklama: “Ne küçümsenmeli ne de abartılmalı”

  İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail’in İran’daki askeri bölgelere gerçekleştirdiği saldırılar üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı. Hamaney, saldırının “ne küçümsenmesi ne de abartılması gerektiğini” belirterek İsrail’in İran’a …

Yayınlanma Tarihi : Google News
Hamaney’den İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına dair açıklama: “Ne küçümsenmeli ne de abartılmalı”
reklam

 

İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail’in İran’daki askeri bölgelere gerçekleştirdiği saldırılar üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı. Hamaney, saldırının “ne küçümsenmesi ne de abartılması gerektiğini” belirterek İsrail’in İran’a yönelik hesap hatası içinde olduğunu söyledi. Başkent Tahran’da düzenlenen toplantıda konuşan Hamaney, İran’ın güçlü bir yanıt verebilecek kapasiteye sahip olduğunu vurguladı.

İsrail Saldırıları ve İran’da Son Durum

İsrail ordusu, İran’ın askeri bölgelerine yönelik hassas noktalara saldırılar düzenlediğini duyurdu. İran medyası, Tahran ve Kerec şehirlerinde çok sayıda patlama meydana geldiğini bildirirken, İran’ın orantılı bir şekilde yanıt vermeye hazırlandığı ifade edildi. Saldırıda dört İran askeri hayatını kaybetti. Ayrıca, Tahran’daki patlamalarla eş zamanlı olarak Suriye’nin Şam ve Humus şehirlerinde de patlamaların yaşandığı aktarıldı.

“İran’ın Gücünü Anlamalarını Sağlamalıyız”

Hamaney, konuşmasında İsrail’in İran’ın gücünü ve iradesini tam olarak anlayamadığını belirterek, “Siyonist rejimin İran’a karşı hesap hatası var. Bu bozulmalı. İran’ın kabiliyet ve iradesini tam olarak anlamalarını sağlamalıyız” dedi.

reklam